Bel ons +31 (0)488 410955 of  vul het contactformulier in.

Compleet assortiment

Bo-Sch Group levert een compleet assortiment technische componenten voor de industrie.

Bevestigingsmaterialen

Schroeven, bouten & moeren en alle andere bevestigingsmaterialen, zowel in standaard DIN- en ISO-norm als volgens klant specifieke wens.

CNC Draai-, frees- en boordelen

Op maat ontwikkelde specials volgens uw tekening, eventueel met gecombineerde bewerkingen, bijvoorbeeld in RVS, messing of andere metalen in verschillende nabehandelingen uit eigen productie.

Kunststof delen

Een ruime mogelijkheid voor spuitgietproducten in elke mogelijke kunststof, zoals PE, PP, POM en PA. Standaard of volgens uw specificaties geproduceerd.

Wielen

Van zwenkwielen voor meubels, displays en winkelwagens tot zwaarlast wielen voor bijvoorbeeld grote industriƫle machines. Bo-Sch Group levert het wiel dat u zoekt.

Handgrepen

Handgrepen en assen van Bo-Sch Group vinden hun weg naar meubels, componentbehuizingen en machines. Bo-Sch Group biedt een ruime keuze in vormen en materialen en ontwikkelt daarnaast specials op maat.

Borgringen

Bo-Sch Group is in Nederland exclusief agent voor Rotor Clip Retaining Rings. Een breed assortiment hoogwaardige asborgringen van 1 tot ruim 100 mm.

Blindklinknagels

Bo-Sch Group levert alle denkbare blindklinknagels (volgens het breekstift- of doortrekprincipe), blindklinkbouten en -moeren. Voor een oersterke tril vaste verbinding.

Inpersmoeren/-bouten, inserts voor kunststof

Om een snelle verbinding te maken in bijvoorbeeld metaal, kunststof of printplaat leveren wij inpersmoeren en -bouten in alle soorten, maten en metalen.

Slangklemmen

In de chemische industrie, landbouw en voedingsindustrie: overal waar (kunststof) slangen onmisbaar zijn, garanderen slangklemmen van Bo-Sch Group een waterdichte verbinding.

Gespecialiseerd in specials

Als het ideale onderdeel nog niet wordt geproduceerd, helpt Bo-Sch Group u graag met een oplossing op maat. Met haar eigen CAD-faciliteit ontwikkelt en produceert Bo-Sch Group voor u een special die aan al uw wensen voldoet.

Assemblage en verpakking

Bo-Sch Group levert niet alleen losse onderdelen, maar ook is er de mogelijkheid om te assembleren en te verpakken tot complete sets. Vanzelfsprekend gaat dit geheel volgens uw specificaties.

Persoonlijke service. Welk onderdeel zoekt u? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies over de beste oplossing. Bel Bo-Sch Group: +31 (0)488 410955.