Bel ons +31 (0)488 410955 of  vul het contactformulier in.

Ons team

Edwin Booy

CEO

Al meer dan 25 jaar ervaring in de import en verkoop van bevestigingsmaterialen, wielen en technische componenten. Stond aan de wieg van de eerste implementatie van het QS9000, het huidige ISO-TS 16949, kwaliteitssysteem in Nederland. Uw adviseur op het gebied van componentkeuze en de ontwikkeling van specials.

Connie Engelaar

Financial Manager

Heeft op het gebied van verkoop binnendienst en (financiƫle) administratie veel ervaring opgedaan bij meerdere bedrijven. Vindt dienstverlening en servicegerichtheid een vanzelfsprekendheid.

Robin Weijman

Product- Salesmanager

Uw adviseur op het gebied van draai- en freeswerk en de ontwikkeling van speciale bevestigingsartikelen volgens klant specifieke wens. Beschikt over een grote kennis m.b.t. technische componenten en tekent grafisch uw componenten op maat.

Claudia Kraszewski

Office Manager

Heeft veel ervaring opgedaan binnen meerdere handelsondernemingen op het gebied van administratie. Uw eerste aanspreekpunt voor al uw commercieel administratieve vragen.

Arjen van Binsbergen

Commercial Buyer

Verzorgt de inkoop en verkoop van klant specifieke producten. Uw aanspreekpartner voor zowel standaard producten als maatwerk.